Accessoires

TOTAL-klem
Uw bouwhek zit stevig vast met deze extra zware koperkleurige bouwhekklem.
De bouwhekken zijn met de klem eenvoudig te koppelen tot een stabiele afrastering. Ook leverbaar met inbusbout.


Safetyklem
Deze bouwhekklem kan alleen met een speciale sleutel
ge(de)monteerd worden.
Zo is uw terrein moeilijk te betreden voor onbevoegden.


Uittilbeveiliging
De uittilbeveiliging is een beugel die voorkomt dat bouwhekken uit de bouwhekvoeten getild kunnen worden. De beugel wordt met een TOTAL-klem gefixeerd aan het bouwhek.


Betonvoet/kunststof bouwhekvoet
Onontbeerlijk bij het monteren van uw bouwhekken. Total Fence gebruikt vooral kunststof bouwhekvoeten. Deze zijn vervaardigd van gerecyclede materialen, licht in gewicht en hebben een vrijwel onbeperkte levensduur.


Stalen bouwheksteun
Voor een snelle montage van bouwhekken.
Deze uitgekiende uiterst lichte driehoekconstructie biedt een stabiel geheel.
Deze bouwheksteun is te verankeren met grondpinnen.


Stalen voetplaat
Waar bouwhekblokken of –steunen niet geplaatst kunnen worden is de stalen voetplaat een oplossing. Door de vlakke voetplaat bestaat er minder struikelgevaar.


Puntdraadkop
Als extra overklimbeveiliging kan het bouwhek verhoogd worden met een recht of schuin opzetstuk voor
2 of 3 rijen puntdraad.


Kunststof bouwhekhouder
De ideale oplossing om bouwhekken op te bergen en te vervoeren zonder dat het veel ruimte in beslag neemt. Met één blok kunnen
28 bouwhekken rechtop staan!
De kunststof houder is zeer duurzaam en vervaardigd van gerecyclede materialen.


Looppoort
Om het bouwterrein eenvoudig te betreden kan een looppoort tussen hekken geplaatst worden.
De looppoort wordt geleverd inclusief scharnier.


Reclamepaneel
Als bedrijf is het zeer belangrijk om te laten zien wie u bent en wat u doet, ook op een bouwterrein. Total Fence verzorgt een reclamepaneel met iedere gewenste bedrukking.


Total Fence stadsscherm
Daar waar bouwactiviteiten aan het zicht onttrokken moeten worden is het stadsscherm een uitkomst. Het is sterk, heeft een lange levensduur en is voorzien van een volbad verzinkt kader met geprofileerde stalen plaatvulling. Standaard in verzinkte uitvoering. Daarnaast leverbaar indiverse kleuren.


Scharnier
Met een scharnier kan een poortconstructie worden gemaakt. Zo kan van 1 of 2 bouwhekken een doorgang gemaakt worden om het bouwterrein te betreden en ontstaat er een doorgang van maximaal 7 meter.


Poortwiel
Door een poortwiel aan het bouwhek te bevestigen samen met een scharnier kunt u een complete dubbele poortvoorziening maken die gemakkelijk open en dicht gaat.


Bouwschutting
Naar gelang uw wensen kan Total Fence een schutting op maat leveren. Van prefab stalen damwandpanelen in semi-permanente opstelling tot een houten schutting met schuine opstand. Extra obstakels zoals puntenkammen kunnen op de schutting worden aangebracht om overklimmen te bemoeilijken.


Reclamebordjes
Dit zijn bordjes die aan de bouwhekken bevestigd worden. Deze bordjes kunnen worden bedrukt met uw eigen bedrijfslogo zodat uw bedrijfsidentiteit vergroot wordt.


TOTAL-schoor
Om het bouwhek een optimale stabiliteit te geven is de TOTAL-schoor zeer eenvoudig en snel te monteren. Door de sterke bevestiging van de schoor aan het bouwhek en de verankering van de grondpin in de grond staat het bouwhek als een huis.


Total Fence grondpin
De grondpin is gemaakt van staal en wordt gebruikt om schoren te verankeren in de grond.

 

Download onze folder in PDF