Staalmathekwerk

Total Fence staalmathekwerk is uitermate geschikt in situaties waar een gaashekwerk minder voldoet. De unieke eigenschappen (smalle mazen en zeer sterke vlakvulling) geven het staalmathekwerk haar grote stevigheid en vormvastheid. Staalmathekwerk is moeilijk inklimbaar. De overstekende verticale draden zorgen voor een extra overklim-barrière.
Dankzij de modulaire opbouw kunnen de panelen zowel horizontaal als trapsgewijs worden gemonteerd. De panelen zijn door middel van koppelsystemen te bevestigen aan vrijwel ieder type staander.


De mogelijkheden van het Total Fence staalmathekwerk zijn vrijwel onbeperkt. Het hekwerk wordt o.a. toegepast bij scholen, sportterreinen, openbare ruimtes, haventerreinen, militaire installaties en bij transport- en distributiebedrijven. Total Fence staalmathekwerk is perfect te voorzien van een schokdraadbeveiligingssysteem. De Total Fence staalmatten worden daarnaast als halfproduct in allerlei hoedanigheden toegepast. Te denken valt aan gebruik als bladafvalbakken, tuinschermen, staalconstructies, enz. Total Fence staalmathekwerk kan worden geleverd in verzinkte uitvoering. Daarnaast is coating in diverse kleuren mogelijk.

Voor de technische informatie kunt u ons productblad downloaden.