Tijdelijk hekwerk

Total Fence is ook dé totaalleverancier voor tijdelijk hekwerk. We hebben een uitgebreid aanbod voor zowel huur als koop. Onze tijdelijke hekwerken zijn geschikt voor zowel bouwplaatsen als evenemententerreinen. Met ons semipermanent hekwerk hebben we zelfs een oplossing voor wanneer onze bouwhekken te tijdelijk van aard zijn en onze andere hekwerken te permanent.

Het transport en de montage van onze tijdelijke hekwerken is optioneel. Veel van onze klanten doen dit graag zelf. Maar als we u daarbij kunnen ontzorgen, staan onze vakbekwame monteurs uiteraard voor u klaar.

Huur - tijdelijk hekwerk

Bij Total Fence hebben we altijd een uitgebreid standaardassortiment tijdelijk hekwerk voor de verhuur op voorraad.

De mogelijkheden:

  • Standaard: gewoon een goed bouwhek van 3,5 x 2 meter.
  • Gezeild bouwhek: we bespannen standaard bouwhekken met zeilen of winddoek om zo het zicht te ontnemen op de bouwplaats of het evenement.
  • hekwerk van 1,2 meter hoogte: als hoge bouwhekken niet nodig zijn, realiseert u hiermee toch een duidelijke afscheiding. Ook geschikt om standaard bouwhekken mee op te hogen tot 3 meter.

Al onze tijdelijke hekwerken worden geleverd met de bijbehorende klemmen, voeten, schoren, scharnieren en andere accessoires. Zo kan het hekwerk altijd worden gemonteerd volgens uw wensen.

Koop - tijdelijk hekwerk

De tijdelijk hekwerken en accessoires die we verhuren, zijn ook bij ons te koop.

Groot voordeel van koop is dat u kunt kiezen uit verschillende uitvoeringen, van lichtgewicht (voorverzinkt) tot zwaar industrieel (naverzinkt).

Ook heeft u dan meer opties. Denk aan smallere mazen tegen overklimmen en hoekverstevigingen, middenbuizen en handgelaste naden voor extra stevigheid of bouwschuttingen en stadschermen (half open of dicht).

Ook wat betreft toegangen hebt u meer keuze: de mogelijkheden variëren van enkele en dubbele draaipoorten tot (elektrische) schuifpoorten.

Semi permanent hekwerk

Bent u op zoek naar een betaalbaar, robuust hekwerk dat na een bepaalde periode toch gemakkelijk weer te ontmantelen is? Laat u dan informeren over ons semipermanent hekwerk.

We creëren semipermanent hekwerk door de hekken te bevestigen tussen solide palen die pneumatisch in de grond zijn gedreven. Zo ontstaat een vandaalbestendig, stabiel hekwerk. Het kan niet omwaaien en is op locatie ruimtebesparend omdat er geen bouwhekschoren of -voeten in de weg staan. En is het hekwerk niet meer nodig, dan is het zo weer gedemonteerd.

Dag Openingstijden
Maandag 08:00 - 17:00
Dinsdag 08:00 - 17:00
Woensdag 08:00 - 17:00
Donderdag 08:00 - 17:00
Vrijdag 08:00 - 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten