Hekwerk en poorten

Een naam als Total Fence hekwerk en poorten schept verwachtingen. Wij doen er, met ons hekwerk en poorten assortiment, elke dag alles aan om die naam te verdienen.

Hoe?
Door elke dag weer opnieuw ervoor te zorgen dat we het beste en meest veelzijdige aanbod hebben op het gebied van tijdelijk hekwerk, (sier)hekwerk en poorten in het Zuiden van Nederland. Ook zijn we gespecialiseerd in maatwerk. Daardoor hoeven we bijna nooit nee te verkopen.

Hekwerk en poorten

Total Fence hekwerk en poorten zijn leverbaar in verschillenden uitvoeringen en hebben elk hun eigen kenmerken en uitstraling. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Voor al onze producten geldt: kwaliteit is verzekerd. Al onze hekwerken en poorten zijn van eigen fabricaat en CE-gecertificeerd.

Maatwerk

Als totaalleverancier van hekwerk en poorten beperken we ons uiteraard niet tot de standaardoplossingen. Ook met afwijkende wensen of een eigen ontwerp bent u bij ons aan het juiste adres. Zowel qua sierhekwerk als industrieel hekwerk is er veel mogelijk. Onze ontwerpers gaan graag met u de uitdaging voor hekwerken en poorten aan. Ons devies: wat u kunt verzinnen, kunnen wij maken.

Tijdelijk hekwerk

Total Fence is naast hekwerk en poorten ook dé totaalleverancier voor tijdelijk hekwerk. We hebben een uitgebreid aanbod voor zowel huur als koop. Ons tijdelijk hekwerk is geschikt voor bouwplaatsen en evenemententerreinen. Met ons semipermanent hekwerk hebben we zelfs een oplossing voor wanneer onze tijdelijke hekwerken te tijdelijk zijn en onze andere hekwerken te permanent.

Hekwerk

Wilt u met het hekwerk en poorten alleen een grens aangeven? Heeft terreinveiligheid de hoogste prioriteit? Of is de omheining vooral bedoeld voor de sier? Bij Total Fence Hekwerk en Poorten hebben we voor elke functie een hekwerk.

Hekwerk en Poorten in ons uitgebreide assortiment zijn leverbaar in meerdere afmetingen en uitvoeringen en hebben elk een eigen uitstraling. Onze vakkundige medewerkers helpen u graag bij het kiezen van het hekwerk dat het beste past bij uw locatie, situatie en portemonnee.

Hekwerk en Poorten van Total Fence komen uit eigen fabriek. Daardoor is de kwaliteit verzekerd.

Gaashekwerk

Ons gaashekwerk is een van de meest verkochte hekwerksoorten uit ons repertoire. Het is toepasbaar op zowat elk terrein. Het is snel en eenvoudig te monteren en is kampioen als het gaat om prijs-kwaliteitverhouding.

Klanten kiezen vaak voor gaashekwerk omdat het onopvallend is en hun terrein daardoor een open karakter behoudt. Tegelijkertijd blijft het zeer effectief als afschrikmiddel voor ongenode gasten.

Een keuze voor gaas hekwerk en poorten is ook een keuze voor duurzaamheid. Het hekwerk wordt standaard door ons verzinkt én gecoat.

Draadmathekwerk

Spreekt de eigentijdse stijl van spijlenhekwerk u wel aan? Maar bent u ook gecharmeerd van de aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding van gaashekwerk? Dan is ons draadmathekwerk het overwegen waard.

U kunt bij Total Fence hekwerk en poorten kiezen uit vier varianten. Die verschillen van elkaar vooral qua dikte en de toepassing van de draden: enkel- of dubbelstaafs, grotere of kleinere mazen, met of zonder profilering. Allemaal worden ze onwrikbaar verankerd aan ronde of rechthoekige staanders.

Kiest u voor een van onze draadmathekwerken, dan bent u altijd verzekerd van een opvallende omheining die stabiel, veilig, onderhoudsvrij en vandalismebestendig is.

Spijlenhekwerk

Al onze spijlhekwerkvarianten hebben gemeen dat ze aantrekkelijk design en een robuuste constructie in zich verenigen. Daardoor zijn ze én geschikt als terreinveiligheid topprioriteit heeft én ideaal als het hekwerk uw terrein ook smoel moet geven.

Total Fence Hekwerk en Poorten biedt qua spijlhekwerk een keuze uit RT (ronde spijl tussen de liggers), RD (Ronde spijl doorgestoken), VD (Vierkante spijl doorgestoken) en MK (spijlen variabel aangebracht) Ons RD spijlenhekwerk is een populaire keuze bij klanten die vooral hechten aan het veiligheidsaspect. De ronde spijlen van ons MK spijlhekwerk waar de spijlen speels diagonaal wordt toegepast, is favoriet bij designliefhebbers.

Voor de omheining van speelplaatsen is er nog een vijfde optie: KDV Dit hekwerk voldoet aan de strengste eisen op het gebied van kindvriendelijkheid door een beperkte spijlenafstand en kan worden geleverd in vrolijke kleuren.

Ook bij ons spijlhekwerk zijn lange levensduur en onderhoudsvrij belangrijke trefwoorden.  Alle varianten worden met blinde verbindingen aan diep verankerde staanders bevestigd. Ze worden standaard verzinkt en kunnen in elke kleur worden gepoedercoat. Zo sluiten ze altijd aan bij uw huisstijl. 

Sporthekwerk

Bij Total Fence Hekwerk en Poorten hebben we voor elke sport een geschikt hekwerk. Of u nu een veldafscheiding zoekt van 1 meter hoog of een 6 meter hoge ballenvanger, bij ons bent u aan het juiste adres.

De basis van ons sporthekwerk is een robuuste buizenconstructie. Die combineren we met gaas, draadmatten, netten en/of slagplanken. Zo blijven spelers en ballen binnen het veld en supporters erbuiten.

Speelt u tennis, voetbal, hockey of honkbal/softbal? Vraag dan naar onze aantrekkelijke standaardoplossingen.

Geleidehekwerk

Geen zin in hoog, in het oog springend hekwerk? Maar wilt u wel duidelijk een grens aangeven? Dan is ons geleidehekwerk een elegante oplossing.

Met de lage, lichte uitvoeringen ontmoedigt u het ongeoorloofd betreden van bedrijfsterreinen of groenzones. In zwaardere uitvoeringen is het geleidehekwerk bestendig tegen ramkraken en vandalisme. Dan is het bijvoorbeeld zeer geschikt voor de omheining van parkeerterreinen van autodealers of caravanbedrijven.

Elektrisch hekdetectiesysteem (Pulse Guard)

Voor locaties met een hoog in- of uitbraakrisico – denk bijvoorbeeld aan transportbedrijven of penitentiaire inrichtingen – adviseren we ons elektrisch detectiesysteem. Dat bestaat uit horizontaal geplaatste stroomdraden die bij aanraking een elektrische schok geven. De schok heeft een afschrikkende werking, maar veroorzaakt geen letsel.

Het slimme systeem herkent eventuele sabotagepogingen en slaat meteen alarm. Het is te monteren op de meeste van onze hekwerken en draai- en schuifpoorten.

Verkeerspalen, De “Total Piller”

Verkeerspalen zijn een stijlvolle oplossing voor verkeersgeleiding of het voorkomen van ramkraken.

Wij leveren ze in verschillende uitvoeringen. Ons handbediende basismodel is uitermate geschikt voor het elegant afsluiten van privé-parkeerplaatsen. Zwaardere modellen hebben zich bewezen als ramkraakbeveiliging en zijn TNO gecertificeerd. Onze hydraulische varianten zijn te combineren met verkeerslichten, detectielussen en toegangscontrolesystemen. Hiermee zet u verkeersstromen op een bedrijventerrein of in een stadscentrum moeiteloos naar uw hand.

Onze verkeerspalen zijn leverbaar in roestvrijstalen en verzinkte uitvoeringen. Ze zijn ongeëvenaard solide en hebben een schokabsorberende constructie. Daardoor komen ze na een botsing meestal niet scheef te staan en hoeven ze niet te worden vervangen.

Poorten

Een poort is misschien wel de het belangrijkste component van uw terreinbeveiliging. Uw bezoekers krijgen aan de poort die belangrijke eerste indruk. En u bepaalt op die plek wie er op uw locatie welkom is en wie niet.

Bij de keuze voor de juiste poort zijn er veel afwegingen te maken. Gaat het bijvoorbeeld om belangrijkste toegangspartij of de achterdeur? Moet de poort snel weer dicht of mag hij overdag openblijven? Passeert er veel verkeer of weinig?  Moet de poort uitnodigen of afschrikken? Hoe breed moet hij zijn?

Onze specialisten helpen u graag met uw keuze met hekwerk en poorten. In ons uitgebreide assortiment draai- schuif- en vouwpoorten hebben we zeker een geschikte poort voor u. Al onze poorten zijn in verschillende uitvoeringen leverbaar. Daardoor bent u altijd verzekerd van een poort die bij uw hekwerk past.

Schuifpoorten

Een schuifpoort kies je als je een terrein snel en veilig wilt kunnen afsluiten. De drie aluminium schuifpoorten in ons assortiment zijn vrijdragend, onderhoudsarm en leverbaar in spijlen- of draadmatuitvoering. Naast een handbediende schuifpoort bieden we ook een aandrijving aan. Bij een elektrisch aandrijving zitten de verschillen hem vooral in de aandrijfsnelheid, de maximale breedte en de uitvoering. Zo zijn de luxere modellen standaard voorzien van aluminium striping. Ook zijn opties als ledverlichting mogelijk.

Alle schuifpoorten worden plug and play geleverd. Dat betekent dat ze in onze fabriek worden geassembleerd en getest alvorens ze per vrachtwagen naar de locatie worden vervoerd. Daar zijn ze meteen klaar voor gebruik.

Wat betreft de openingssnelheid zijn de opties snel, sneller en snelst. De aandrijfsnelheden variëren van 25 tot 75 cm per seconde. Daarmee zijn we de snelste in de markt.

Draaipoorten

Of u nu op zoek bent naar een eenvoudige looppoort of een top of the line draaipoort voor een high security locatie. Bij Total Fence helpen we u verder.

Met onze drie modellen draaipoorten uit eigen fabriek kunnen we doorgangen tot 10 meter afsluiten. Het frame vullen we met spijlen of draadmatten zodat de poorten altijd bij uw hekwerk passen. De draaihoek van de poortvleugels van 180 graden garandeert maximale manoeuvreerruimte.

De poorten leveren we met handbediening of een elektrische aandrijving met verschillende bedieningscomponenten Het hang- en sluitwerk is standaard inbraakwerend.

Vouwpoorten

Met onze vandaalbestendige vouwpoorten sluit u een doorgang snel, volledig af voor alle verkeer. Ze zijn daarmee uiterst geschikt voor locaties waar veiligheid topprioriteit heeft. Denk bijvoorbeeld aan parkeergarages en appartementencomplexen, of daar waar een standaard poort niet past.

Onze vouwhekken worden steeds op maat voor u gemaakt. Voor u als klant betekent dat een grote vrijheid bij de keuze van de bedieningscomponenten, de vulling van de panelen en de snelheid van de aandrijving. We vertellen u graag wat er allemaal mogelijk is.

Slagbomen & tourniquets

Met onze slagbomen en tourniquets reguleert en controleert u respectievelijk gemotoriseerd en personenverkeer. Beide oplossingen hebben een open uitstraling en ogen gastvrij. Toch vormen ze een duidelijke barrière die niet zomaar te passeren is.

We leveren slagbomen en tourniquets in verschillende soorten en maten. Ze zijn te combineren met een uitgebreid aanbod aan bedieningscomponenten.

Bedieningscomponenten

Bij Total Fence hekwerk en poorten kunnen we alle elektrisch aangedreven poorten, slagbomen en tourniquets voorzien van een bedieningscomponent van uw keuze. Zo bepaalt u altijd zelf wie uw terrein betreedt.

De mogelijkheden:

  • Afstandsbediening: u bedient de poort eenvoudig met een afstandsbediening.
  • Codebedienschakelaar: alleen personen met de juiste pincode kunnen uw terrein betreden.
  • Detectielussen: met detectielussen in het wegdek zorgt u voor een goede verkeersdoorstroming. U voorkomt dat voertuigen vast komen te zitten in uw toegangspartij.
  • Drukknopschakelaar: open en sluit de poort eenvoudig met een druk op de knop.
  • Intercomsysteem: u kunt uw bezoekers op afstand te woord staan of ze een pincode geven waarmee ze de poort kunnen openen. Sleutelschakelaar: alleen sleutelhouders kunnen de poort bedienen.
  • Toegang via mobiele telefoon: u bedient poorten, slagbomen etc. met uw smartphone, zonder dat u op de locatie aanwezig hoeft te zijn.
  • Toegangscontrole: met het toegangscontrolesysteem bepaalt u wie, waar, wanneer toegang heeft op uw bedrijfsterrein.
Dag Openingstijden
Maandag 08:00 - 17:00
Dinsdag 08:00 - 17:00
Woensdag 08:00 - 17:00
Donderdag 08:00 - 17:00
Vrijdag 08:00 - 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten