Hekwerk

Wilt u met het hekwerk en poorten alleen een grens aangeven? Heeft terreinveiligheid de hoogste prioriteit? Of is de omheining vooral bedoeld voor de sier? Bij Total Fence Hekwerk en Poorten hebben we voor elke functie een hekwerk.

Hekwerk en Poorten in ons uitgebreide assortiment zijn leverbaar in meerdere afmetingen en uitvoeringen en hebben elk een eigen uitstraling. Onze vakkundige medewerkers helpen u graag bij het kiezen van het hekwerk dat het beste past bij uw locatie, situatie en portemonnee.

Hekwerk en Poorten van Total Fence komen uit eigen fabriek. Daardoor is de kwaliteit verzekerd.

Gaashekwerk

Ons gaashekwerk is een van de meest verkochte hekwerksoorten uit ons repertoire. Het is toepasbaar op zowat elk terrein. Het is snel en eenvoudig te monteren en is kampioen als het gaat om prijs-kwaliteitverhouding.

Klanten kiezen vaak voor gaashekwerk omdat het onopvallend is en hun terrein daardoor een open karakter behoudt. Tegelijkertijd blijft het zeer effectief als afschrikmiddel voor ongenode gasten.

Een keuze voor gaas hekwerk en poorten is ook een keuze voor duurzaamheid. Het hekwerk wordt standaard door ons verzinkt én gecoat.

Draadmathekwerk

Spreekt de eigentijdse stijl van spijlenhekwerk u wel aan? Maar bent u ook gecharmeerd van de aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding van gaashekwerk? Dan is ons draadmathekwerk het overwegen waard.

U kunt bij Total Fence hekwerk en poorten kiezen uit vier varianten. Die verschillen van elkaar vooral qua dikte en de toepassing van de draden: enkel- of dubbelstaafs, grotere of kleinere mazen, met of zonder profilering. Allemaal worden ze onwrikbaar verankerd aan ronde of rechthoekige staanders.

Kiest u voor een van onze draadmathekwerken, dan bent u altijd verzekerd van een opvallende omheining die stabiel, veilig, onderhoudsvrij en vandalismebestendig is.

Spijlenhekwerk

Al onze spijlhekwerkvarianten hebben gemeen dat ze aantrekkelijk design en een robuuste constructie in zich verenigen. Daardoor zijn ze én geschikt als terreinveiligheid topprioriteit heeft én ideaal als het hekwerk uw terrein ook smoel moet geven.

Total Fence Hekwerk en Poorten biedt qua spijlhekwerk een keuze uit RT (ronde spijl tussen de liggers), RD (Ronde spijl doorgestoken), VD (Vierkante spijl doorgestoken) en MK (spijlen variabel aangebracht) Ons RD spijlenhekwerk is een populaire keuze bij klanten die vooral hechten aan het veiligheidsaspect. De ronde spijlen van ons MK spijlhekwerk waar de spijlen speels diagonaal wordt toegepast, is favoriet bij designliefhebbers.

Voor de omheining van speelplaatsen is er nog een vijfde optie: KDV Dit hekwerk voldoet aan de strengste eisen op het gebied van kindvriendelijkheid door een beperkte spijlenafstand en kan worden geleverd in vrolijke kleuren.

Ook bij ons spijlhekwerk zijn lange levensduur en onderhoudsvrij belangrijke trefwoorden.  Alle varianten worden met blinde verbindingen aan diep verankerde staanders bevestigd. Ze worden standaard verzinkt en kunnen in elke kleur worden gepoedercoat. Zo sluiten ze altijd aan bij uw huisstijl. 

Sporthekwerk

Bij Total Fence Hekwerk en Poorten hebben we voor elke sport een geschikt hekwerk. Of u nu een veldafscheiding zoekt van 1 meter hoog of een 6 meter hoge ballenvanger, bij ons bent u aan het juiste adres.

De basis van ons sporthekwerk is een robuuste buizenconstructie. Die combineren we met gaas, draadmatten, netten en/of slagplanken. Zo blijven spelers en ballen binnen het veld en supporters erbuiten.

Speelt u tennis, voetbal, hockey of honkbal/softbal? Vraag dan naar onze aantrekkelijke standaardoplossingen.

Geleidehekwerk

Geen zin in hoog, in het oog springend hekwerk? Maar wilt u wel duidelijk een grens aangeven? Dan is ons geleidehekwerk een elegante oplossing.

Met de lage, lichte uitvoeringen ontmoedigt u het ongeoorloofd betreden van bedrijfsterreinen of groenzones. In zwaardere uitvoeringen is het geleidehekwerk bestendig tegen ramkraken en vandalisme. Dan is het bijvoorbeeld zeer geschikt voor de omheining van parkeerterreinen van autodealers of caravanbedrijven.

Elektrisch hekdetectiesysteem (Pulse Guard)

Voor locaties met een hoog in- of uitbraakrisico – denk bijvoorbeeld aan transportbedrijven of penitentiaire inrichtingen – adviseren we ons elektrisch detectiesysteem. Dat bestaat uit horizontaal geplaatste stroomdraden die bij aanraking een elektrische schok geven. De schok heeft een afschrikkende werking, maar veroorzaakt geen letsel.

Het slimme systeem herkent eventuele sabotagepogingen en slaat meteen alarm. Het is te monteren op de meeste van onze hekwerken en draai- en schuifpoorten.

Verkeerspalen, De “Total Piller”

Verkeerspalen zijn een stijlvolle oplossing voor verkeersgeleiding of het voorkomen van ramkraken.

Wij leveren ze in verschillende uitvoeringen. Ons handbediende basismodel is uitermate geschikt voor het elegant afsluiten van privé-parkeerplaatsen. Zwaardere modellen hebben zich bewezen als ramkraakbeveiliging en zijn TNO gecertificeerd. Onze hydraulische varianten zijn te combineren met verkeerslichten, detectielussen en toegangscontrolesystemen. Hiermee zet u verkeersstromen op een bedrijventerrein of in een stadscentrum moeiteloos naar uw hand.

Onze verkeerspalen zijn leverbaar in roestvrijstalen en verzinkte uitvoeringen. Ze zijn ongeëvenaard solide en hebben een schokabsorberende constructie. Daardoor komen ze na een botsing meestal niet scheef te staan en hoeven ze niet te worden vervangen.

Dag Openingstijden
Maandag 08:00 - 17:00
Dinsdag 08:00 - 17:00
Woensdag 08:00 - 17:00
Donderdag 08:00 - 17:00
Vrijdag 08:00 - 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten