Poorten

Een poort is misschien wel de het belangrijkste component van uw terreinbeveiliging. Uw bezoekers krijgen aan de poort die belangrijke eerste indruk. En u bepaalt op die plek wie er op uw locatie welkom is en wie niet.

Bij de keuze voor de juiste poort zijn er veel afwegingen te maken. Gaat het bijvoorbeeld om belangrijkste toegangspartij of de achterdeur? Moet de poort snel weer dicht of mag hij overdag openblijven? Passeert er veel verkeer of weinig?  Moet de poort uitnodigen of afschrikken? Hoe breed moet hij zijn?

Onze specialisten helpen u graag met uw keuze met hekwerk en poorten. In ons uitgebreide assortiment draai- schuif- en vouwpoorten hebben we zeker een geschikte poort voor u. Al onze poorten zijn in verschillende uitvoeringen leverbaar. Daardoor bent u altijd verzekerd van een poort die bij uw hekwerk past.

Schuifpoorten

Een schuifpoort kies je als je een terrein snel en veilig wilt kunnen afsluiten. De drie aluminium schuifpoorten in ons assortiment zijn vrijdragend, onderhoudsarm en leverbaar in spijlen- of draadmatuitvoering. Naast een handbediende schuifpoort bieden we ook een aandrijving aan. Bij een elektrisch aandrijving zitten de verschillen hem vooral in de aandrijfsnelheid, de maximale breedte en de uitvoering. Zo zijn de luxere modellen standaard voorzien van aluminium striping. Ook zijn opties als ledverlichting mogelijk.

Alle schuifpoorten worden plug and play geleverd. Dat betekent dat ze in onze fabriek worden geassembleerd en getest alvorens ze per vrachtwagen naar de locatie worden vervoerd. Daar zijn ze meteen klaar voor gebruik.

Wat betreft de openingssnelheid zijn de opties snel, sneller en snelst. De aandrijfsnelheden variëren van 25 tot 75 cm per seconde. Daarmee zijn we de snelste in de markt.

Draaipoorten

Of u nu op zoek bent naar een eenvoudige looppoort of een top of the line draaipoort voor een high security locatie. Bij Total Fence helpen we u verder.

Met onze drie modellen draaipoorten uit eigen fabriek kunnen we doorgangen tot 10 meter afsluiten. Het frame vullen we met spijlen of draadmatten zodat de poorten altijd bij uw hekwerk passen. De draaihoek van de poortvleugels van 180 graden garandeert maximale manoeuvreerruimte.

De poorten leveren we met handbediening of een elektrische aandrijving met verschillende bedieningscomponenten Het hang- en sluitwerk is standaard inbraakwerend.

Vouwpoorten

Met onze vandaalbestendige vouwpoorten sluit u een doorgang snel, volledig af voor alle verkeer. Ze zijn daarmee uiterst geschikt voor locaties waar veiligheid topprioriteit heeft. Denk bijvoorbeeld aan parkeergarages en appartementencomplexen, of daar waar een standaard poort niet past.

Onze vouwhekken worden steeds op maat voor u gemaakt. Voor u als klant betekent dat een grote vrijheid bij de keuze van de bedieningscomponenten, de vulling van de panelen en de snelheid van de aandrijving. We vertellen u graag wat er allemaal mogelijk is.

Slagbomen & tourniquets

Met onze slagbomen en tourniquets reguleert en controleert u respectievelijk gemotoriseerd en personenverkeer. Beide oplossingen hebben een open uitstraling en ogen gastvrij. Toch vormen ze een duidelijke barrière die niet zomaar te passeren is.

We leveren slagbomen en tourniquets in verschillende soorten en maten. Ze zijn te combineren met een uitgebreid aanbod aan bedieningscomponenten.

Bedieningscomponenten

Bij Total Fence hekwerk en poorten kunnen we alle elektrisch aangedreven poorten, slagbomen en tourniquets voorzien van een bedieningscomponent van uw keuze. Zo bepaalt u altijd zelf wie uw terrein betreedt.

De mogelijkheden:

  • Afstandsbediening: u bedient de poort eenvoudig met een afstandsbediening.
  • Codebedienschakelaar: alleen personen met de juiste pincode kunnen uw terrein betreden.
  • Detectielussen: met detectielussen in het wegdek zorgt u voor een goede verkeersdoorstroming. U voorkomt dat voertuigen vast komen te zitten in uw toegangspartij.
  • Drukknopschakelaar: open en sluit de poort eenvoudig met een druk op de knop.
  • Intercomsysteem: u kunt uw bezoekers op afstand te woord staan of ze een pincode geven waarmee ze de poort kunnen openen. Sleutelschakelaar: alleen sleutelhouders kunnen de poort bedienen.
  • Toegang via mobiele telefoon: u bedient poorten, slagbomen etc. met uw smartphone, zonder dat u op de locatie aanwezig hoeft te zijn.
  • Toegangscontrole: met het toegangscontrolesysteem bepaalt u wie, waar, wanneer toegang heeft op uw bedrijfsterrein.
Dag Openingstijden
Maandag 08:00 - 17:00
Dinsdag 08:00 - 17:00
Woensdag 08:00 - 17:00
Donderdag 08:00 - 17:00
Vrijdag 08:00 - 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten