Maatwerk

Als totaalleverancier van hekwerk en poorten beperken we ons uiteraard niet tot de standaardoplossingen. Ook met maatwerk, afwijkende wensen of een eigen ontwerp bent u bij ons aan het juiste adres. Zowel qua sierhekwerk als industrieel hekwerk is er veel mogelijk. We zien de laatste jaren een groei in maatwerk voor de 2 markten. Dit komt ook omdat we er goed op ingericht zijn.

We kunnen de maatwerk opdrachten op onze locatie in Mierlo goed coördineren. Verkoop, werkvoorbereiding en uitvoering zitten met regelmaat samen. Onze monteurs weten op deze manier “van de hoed en de rand”, wat de uitvoering in het werk alleen maar ten goede komt. Onze ontwerpers gaan graag met u de uitdaging aan. Ons devies: wat u kunt verzinnen, kunnen wij vaak ook maken.

Sierhekwerk en -poorten

Als totaalleverancier van hekwerk en poorten beperken we ons uiteraard niet tot de standaardoplossingen. Ook met afwijkende wensen of een eigen ontwerp bent u bij ons aan het juiste adres.

Bent u op zoek naar een prachtige oude stijl sier hekwerk of poort of juist een modern strak hekwerk of poort? Total Fence gaat de uitdaging aan!

Industrieel hekwerk en poorten

Heeft u specifieke eisen aan uw industriële hekwerk of poort? En vindt u geen passende oplossing in ons standaard assortiment? Kom dan eens praten. Wilt u bijvoorbeeld variëren in spijldiktes of -afstanden of wilt u uw omheining personaliseren? Wij kunnen dat voor u realiseren. En ook bij onze maatwerkoplossingen geldt steeds: de hoogste kwaliteit en snelle levering gegarandeerd.

Een greep uit onze maatwerk projecten

Dag Openingstijden
Maandag 08:00 - 17:00
Dinsdag 08:00 - 17:00
Woensdag 08:00 - 17:00
Donderdag 08:00 - 17:00
Vrijdag 08:00 - 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten