Total Fence: dé hekwerk leverancier voor woningbouw

De grootste uitdaging voor een ontwikkelaar van een woningbouwproject is het creëren van een veilige, maar vooral ook een sfeervolle omgeving. De bewoners wordt graag een omgeving aangeboden dat bevalt voor het oog. Daarbij gaat het om meer dan alleen de woningbouw zelf; ook het hekwerk speelt hierin een belangrijke rol.

Sfeervolle omgeving door aankleding van hekwerk

Een sfeervolle omgeving creëren is mogelijk op verschillende manieren, zoals beplanting van het hekwerk. De hedera plant is een optie om het hekwerk vol te laten groeien en een natuurlijke en duurzame optie qua privacy te creëren. Sneller de privacy garanderen, kies dan voor de optie om het hekwerk te vullen met privacy-stroken.

Aanbod hekwerk

Total Fence biedt producten van A-merk aan op het gebied van hekwerk. Bij dergelijke projecten is de keuze in hekwerk gigantisch. De montage van draadmathekwerk en gaashekwerk zijn mogelijk in verschillende hoogtes en kleuren in combinatie verschillende poorten. Heeft u liever een poort passend bij het hekwerk of gaat u voor de special?

NHI-keurmerk

Total Fence heeft zich de afgelopen jaren gefocust op meerdere woningbouwprojecten waarbij graag geadviseerd wordt in het creëren van een veilige en sfeervolle leefomgeving. Hierbij wordt Total Fence steeds vaker vanaf het projectplan van de woningbouw betrokken. Veiligheid en privacy staat uiteraard voorop bij de ontwikkeling van een woningbouwproject.

De hekwerken van Total Fence zijn NHI-gecertificeerd: een keurmerk van de Nederlandse Hekwerk Industrie. Het doel van NHI is om de veiligheid en kwaliteit van hekwerken en poorten te garanderen.

Creëer ook een sfeervolle omgeving met hekwerk van Total Fence

Wij bij Total Fence denken graag vrijblijvend met u mee over de aankleding van het woningbouwproject als het om hekwerken en poorten betreft. Gevestigd in Mierlo, maar herkend door heel Nederland.

Contactpersoon Woningbouw: Bram Pigmans

Bram Pigmans
+31 6 53 14 47 75
bram@totalfence.nl
https://www.linkedin.com/in/brampigmans/

Gerelateerde berichten

Total Fence: dé hekwerk leverancier voor woningbouw

De grootste uitdaging voor een ontwikkelaar van een woningbouwproject is het creëren van een veilige, maar vooral ook een sfeervolle omgeving. De bewoners wordt

Woningbouwproject in Rijen, Noord-Brabant

In Rijen, Noord-Brabant, is een nieuwbouwproject afgerond voor een van de vaste opdrachtgevers van Total Fence. In het afgeronde project zijn 48 woningen voorzien

Sierhekwerk en toegangspoorten, project Tilburg

Voor een project, gelegen in Tilburg, is sierhekwerk geproduceerd met verticale lamellen voor de boven en onderligger, in combinatie met een dubbele draaipoort. In

Total Fence artikel in ”The Art of Living”

Met trots vertellen wij dat we samen met de Art of Living een project van ons hebben mogen presenteren in het eerste magazine van
Dag Openingstijden
Maandag 08:00 - 17:00
Dinsdag 08:00 - 17:00
Woensdag 08:00 - 17:00
Donderdag 08:00 - 17:00
Vrijdag 08:00 - 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten